tisdag 1 december 2009

Svar: funnet.

Ibland skenar jag iväg i min panik innan jag letar reda på fakta. Men har nu fått svar på min tidigare fråga: ja det kommer bli en film av breaking dawn, den fjärde boken i twilight serien. vars hittade jag svaret? Ja, på google. SURPISE! Bra Frida.

Och till min absoluta förtjusning pratas det om att det kanske bli mer än en film av den. kan tom med tre! Tror ju dock inte att det kommer bli så många, men förhoppningsvis två iaf. A girl can only hope..


2 kommentarer:

Lina sa...

Synd att jag inte såg ditt inlägg tidigare, då hade jag LÄTT sparat den största till dig, men jag käkade illa kvickt upp dom värsta för att slippa skämmas ;) Men visst ska du få bullar! KOm bara förbi my friend! Jo visst är den fin lilla tomtebilden, fast jag tror att Kevin viskade i mitt öra att du komemr få en annan söt liten bild i brevlådan ;) haha. call me later, ok?

Frida sa...

Haha, glupska lilla du ;) Jag ringde dig men inte fick jag nå svar inte! var ruskigt sugen på en bulla efter jag hade tryckt en fet pizza på tre kronor :P Kommer kanske idag :)